top of page
Gprikken .png
Gskrift.png

august 2024

Siden 2004 har GIGANT produsert hundrevis av låter i alle sjangre for unge artister i Finnmark. Vi tilbyr studioinnspilling med erfarne musikkprodusenter, artistfoto, artistveiledning, utgivelse og konserter!

Hver eneste august måned setter vi opp så mange lydstudioer vi klarer på Huset (Ungdommens hus, Alta) og fyller det ungdomsartister og erfarne produsenter/musikere. Målet er å skape musikk - og KUN det. Les: Historien om Gigant

GIGANT arrangeres av Alta Kommune og er gratis for alle unge mennesker som er bosatt i Finnmark og i alderen 13 - 25 år. Vi godtar kun søkere med originale verk (egenskrevet musikk) og søkerne må sette av 11. - 15. august 2024 for innspilling på HUSET i Alta. Søknad sendes inn via knappen under her. 

snn_samfunnsl_logo_hvit.png

Produsenter / crew GIGANT 2024

rolf 2024.jpg

Rolf Amundsen
Musikkprodusent

 

Rolf Amundsen har 20 års erfaring som musikkprodusent og live scene. Han er mest kjent som frontfigur i Karasjok-bandet Rolffa der han også er låtskriver og produsent. Han har også produsert musikk for blant andre R & GM, Felgen Orkester, Agnete Båtnes Braaten, Nils Mikael Hætta Hansen, Gisle Soleng, Jan Ole Hermansen og bycecilia. Samtidig har han produsert lyd og musikk til NRK, SVT og Miksapix.

gøril 2024.jpg

Gøril Nilsen
Musikkprodusent

 

Gøril Nilsen jobber som komponist, produsent og musiker. For tiden komponerer og produserer hun musikk for Europeisk Kulturhovedstadsprosjektet 2024. Gøril har også turnert 10 år sammen med bandet I SEE RIVERS. Bandet har reist på utsolgte Europaturnéer, har spilt på scener som Albert Hall Manchester og Dublin Theatre, de har gjestet Storbritannias mest sette TV-show på dagtid sammen med blant annet Mark Ronson, vært A-listet på BBC Radio med flere av sine singler og blitt tildelt flere anerkjennelser som Women Make Music fra PRS (Storbritannias Tono) og BBC Launchpad. 

Letzing.jpg

Jonathan Letzing
Musikkprodusent

Musikkprodusent og knallgod beat-maker fra Alta. Produserer primært elektronika i alle type sjangre og har i årevis vært aktiv med gruppen Stuck In North. Veldig morro å ha Letzing med i årets produsent-team. 

Viktoria Eriksen.jpg

Viktoria Eriksen
Manager

 

Hun har tilbragt halve livet i musikkbransjen. Med over 6 års erfaring fra to av verdens største plateselskap, Sony Music og Universal Music, har hun sanket flere spellemannsnominasjoner og jobbet med de største artistene i både inn- og utland. I Norge har hun jobbet med artister som Seeb, Odd Nordstoga, Jonas Benyoub og eMMa.

Noen utvalgte "gamle Gigantere"

bottom of page